Hagi: Creştem meci de meci şi învăţăm din fiecare partidă

Gheorghe Hagi a declarat, luni seară, că jucătorii de la Viitorul Constanţa învaţă din fiecare partidă şi regretă faptul că au pierdut partida cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, în etapa a V-a a Ligii I.

230 afișări
Imaginea articolului Hagi: Creştem meci de meci şi învăţăm din fiecare partidă

Gheorghe Hagi (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"La un moment dat am avut meciul în mână, am început bine, am avut ocazii chiar şi când eram în inferioritate numerică, însă ei au avut un şut şi au marcat, până la urmă ăsta este fotbalul. Îmi pare rău pentru jucătorii mei care s-au sacrificat, au alergat, dar din păcate au pierdut. Erau şi ei dezamăgiţi, însă mergem înainte, creştem meci de meci şi învăţăm din fiecare partidă", a declarat Hagi.

Antrenorul Cristian Pustai a afirmat că că echipa sa a jucat destul de prost: "Am jucat destul de prost atsăzi, dacă am fi fructificat ocaziile altfel ar fi stat jocul, speram ca noi să fim echipa mai matură, mai experimentată faţă de cei de la Viitorul, dar abia când am avut acea superioptate am reuşit să fructificăm pe tabelă. Sunt bucuros că am câştigat trei puncte, dar jocul a avut de suferit. Le doresc celor de la Viitorul să joace şi la anul în Liga I, oricum ceea ce face Gică e de felicitat", a spus Pustai.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, luni, la Galaţi, cu scorul de 1-0, echipa Viitorul Constanţa, într-un meci contând pentru etapa a V-a a Ligii I, în care constănţenii au jucat în nouă din minutul 67. Unicul gol al meciului a fost marcat de Astafei în minutul 88

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici