Hagi despre echipa sa: În acest moment sunt mulţumit de situaţie

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, după antrenamentul de marţi dimineaţă, la care reprezentanţii mass-media i-au oferit un tort de ziua lui, că este mulţumit de situaţia actuală şi că moralul jucătorilor săi este bun, informează site-ul oficial al clubului din Istanbul.

13 afișări
Imaginea articolului Hagi despre echipa sa: În acest moment sunt mulţumit de situaţie

Hagi despre echipa sa: În acest moment sunt mulţumit de situaţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu privesc spre viitorul nostru. Nu vreau să vorbesc despre cine a venit sau nu a venit. În acest moment sunt mulţumit de situaţie şi asta contează. Am avut probeme din cauza accidentărilor. Am spus că am şi eu nevoie de timp, cum li s-a acordat şi altora. Am venit într-o perioadă dificilă. Am contract pe un an şi jumătate şi sunt aici ca să reconstruiesc echipa. Voi fi aici în continuare. Asta intenţionez. Moralul echipei este unul bun. Încet încet jucătorii devin încrezători în forţele proprii. Urmează meciuri importante şi sper să continuăm la fel", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi, care a împlinit, sâmbătă, 46 de ani, a precizat că la meciul cu Eskişehirspor, de duminică, scor 4-2, s-a văzut potenţialul echipei. "Sper că vom juca de fiecare dată la fel de bine", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici