Hagi, după 4-0 cu CSU Craiova: Suntem în formă şi facem un fotbal bun

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă seară, după meciul câştigat de FC Viitorul cu scorul de 4-0 în faţa echipei CSU Craiova, că îşi felicită elevii şi a menţionat că formaţia constănţeană se pregăteşte bine, este în formă şi face jocuri bune.

420 afișări
Imaginea articolului Hagi, după 4-0 cu CSU Craiova: Suntem în formă şi facem un fotbal bun

Hagi, după 4-0 cu CSU Craiova: Suntem în formă şi facem un fotbal bun (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Nu am cum să nu fiu mulţumit, în primul rând pentru că nu am luat gol şi am dat multe goluri. Mă bucur, îi felicit. Pregătim bine meciurile, suntem în formă şi facem un fotbal bun. Creştem de la meci la meci. Ştiam că întâlnim o echipă foarte bună pe contraatac, dar am făcut un meci bun acasă", a spus Hagi la Digi Sport.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Nicoliţă '11, Tănase '32, '76 şi Aganovici '68.

De la oaspeţi, Bawab a fost eliminat în minutul 73 după o intrare dură la Achim.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici