Hagi este interesat de transferul lui Cernat: Întotdeauna mi-am dorit un stângaci la FC Viitorul

Antrenorul formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, marţi, că este interesat de transferul mijlocaşului Florin Cernat, în prezent sub contract cu Oţelul Galaţi, precizând că întotdeauna şi-a dorit un jucător de picior stâng la echipă.

140 afișări
Imaginea articolului Hagi este interesat de transferul lui Cernat: Întotdeauna mi-am dorit un stângaci la FC Viitorul

Florin Cernat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"L-am dorit pe Florin Cernat în iarnă. În vară, nu ştiu, e secret... glumesc. Normal că îmi doresc întotdeauna un stângaci. El e o soluţie foarte bună pentru noi. Sunt foarte interesat. E un jucător pe care orice echipă şi-l doreşte pentru că dezechilibrează, pasează, e bun în ultimii 30 de metri. Bravo lui, l-am felicitat, sper să îi meargă tot aşa. Să joace cât mai mult, că o fi la noi, că o fi în altă parte, nu e nicio probleme. Dacă nu, nu e nicio problemă, eu îl am pe Ianis, creşte el. Ce să facem? Dar o să găsesc un stângaci, trebuie, pentru că îmi place. Deocamdată nu îl avem. Este Ianis, dar Ianis dă cu ambele. Şi asta mă enervez pe el că dă cu ambele. Glumesc, asta e un lucru bun", a spus Hagi.

Referitor la faptul că Florin Cernat este dorit şi de cluburile Steaua şi Dinamo, Hagi a menţionat că într-un transfer nu contează întotdeauna bugetul. "Nu ştiu dacă mă bat cu Steaua şi Dinamo pentru el, poate mă bat, nu ştiu. Nu contează doar bugetul, contează şi perspectiva (n.r. - în alegerea pe care o face un jucător). Cernat e un jucător bun, care chiar dacă are vârsta pe care o are (n.r. - 35 de ani) demonstrează că e în formă", a adăugat tehnicianul.

Mijlocaşul formaţiei Oţelul Galaţi, Florin Cernat, a marcat de două ori şi a dat o pasă de gol în victoria cu scorul de 3-0 obţinută în partida de pe teren propriu cu FC Viitorul, din cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici