Hagi, Moldovan, Vlădoiu, Prodan şi Belodedici vor juca în deschiderea finalelor Cupei MEC

O echipă alcătuită din componenţi ai "Generaţiei de Aur", printre care Hagi, Modovan, Vlădoiu, Prodan şi Belodedici, va juca vineri, de la ora 13.00, pe stadionul "Dinamo", în deschiderea finalelor Cupei MEC, contra unei selecţionate formate din parlamentari şi jurnalişti.

197 afișări
Imaginea articolului Hagi, Moldovan, Vlădoiu, Prodan şi Belodedici vor juca în deschiderea finalelor Cupei MEC

Hagi, Moldovan, Vlădoiu, Prodan şi Belodedici vor juca în deschiderea finalelor Cupei MEC (Imagine: Laurentiu Ieg/Mediafax Foto)

Dintre parlamentari şi-au anunţat prezenţa, printre alţii, Mihai Sturzu, Mihai Stănişoară, Lucian Bode şi Constantin Stroe, în timp ce selecţionata jurnaliştilor, campioana olimpică en-titre la Beirut, se pregăteşte pentru ediţia din acest an a Olimpiadei Internaţionale Media din Martinica.

Finalele Cupei Ministerului Educaţiei şi Cercetării sunt programate de la ora 15.30 după următorul program: băieţi: Colegiul Naţional "Benjamin Franklin" Bucureşti - Colegiul Tehnic Auto Craiova, iar la fete: Şcoala Generală "Ion Agârbiceanu" Cluj - Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" Bacău. Echipele învingătoare din finalele Cupei MEC, atât de la băieţi, cât şi de la fete vor reprezenta România la Campionatul Mondial Şcolar de Fotbal, competiţie organizată de către Federaţia Internaţională a Sportului Şcolar, care va avea loc la Bordeaux (Franţa), în perioada 14-22 aprilie. Echipa de băieţi va evolua în grupa C, alături de Africa de Sud, Brazilia, Grecia, Belgia şi Ungaria, iar fetele vor evolua în grupa B, alături de Danemarca, India şi Belgia.

La debutul competiţiei, soprana Daniela Vlădescu va intona imnul României, în timp ce miniştrii Remus Pricopie (MEC) şi Nicolae Bănicioiu (MTS) vor vorbi în dechiderea acţiunii de vineri de la stadionul "Dinamo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici