Hagi: Naţionala României va reprezenta mereu ceva special, dar vreau să fiu realist

Tehnicianul Gheorghe Hagi explică, într-un comunicat remis luni agenţiei MEDIAFAX, că a luat decizia fermă de a nu mai prelua nicio echipă implicată deja într-o campanie pentru un obiectiv clar şi subliniază că este onorat de propunerea FRF de a prelua naţionala, dar vrea să fie realist.

199 afișări
Imaginea articolului Hagi: Naţionala României va reprezenta mereu ceva special, dar vreau să fiu realist

Hagi: Naţionala României va reprezenta mereu ceva special, dar vreau să fiu realist (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Cu privire la propunerea de a antrena echipa naţională de fotbal a României.

În primul rând, încep prin a mulţumi încă o dată Federaţiei Române de Fotbal şi, în special, domnului preşedinte Mircea Sandu pentru propunerea de a antrena echipa naţională de fotbal a României. Pentru mine, Naţionala României va reprezenta întotdeauna ceva special şi aparte în sufletul meu, dar nu vreau să gândesc doar cu sufletul şi cu inima, ci vreau să fiu realist. Asta pentru că am mai gândit de câteva ori doar cu sufletul şi cu inima... Doresc să vă anunţ încă o dată, că decizia mea fermă este aceea de a nu mai prelua nicio echipă implicată deja într-o campanie pentru un obiectiv clar, chiar dacă este vorba despre echipa naţională de fotbal a României. Eu am rămas ferm asupra deciziei pe care v-am comunicat-o şi verbal săptămâna trecută.

Cu aceeaşi stimă şi acelaşi respect pentru toţi iubitorii fotbalului, Gheorghe Hagi", se arată în comunicatul remis agenţiei MEDIAFAX.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că tehnicianul Gheorghe Hagi nu a acceptat să preia funcţia de selecţioner al reprezentativei de fotbal a României. "Nu a vrut să preia echipa acum, nu a vrut să semneze de acum. Gică Hagi nu a acceptat să preia de acum echipa naţională. Vrea să o preia la un nou ciclu de calificare. Trebuie să-i mulţumesc lui Puiu Iordănescu că ar fi acceptat şi funcţia de director tehnic, dar şi cea de antrenor interimar al echipei naţionale cu un colectiv pe care Gică Hagi să-l propună pentru aceste patru luni de zile rămase sau când echipa naţională şi-ar fi încheiat parcursul de calificare pentru Campionatul European. Tot nu a acceptat, iar în condiţiile astea am încheiat discuţiile. Consider că oferta Federaţiei a fost corectă. Din păcate se încheie aici", a declarat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici