Hagi, nervos după înfrângerea cu CSMS Iaşi: "Am numai vedete în lot! Nu ştiu cum poţi să uiţi fotbalul într-o săptămână"

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, şi-a criticat jucătorii după înfrângerea de sâmbătă, scor 1-2, pe teren propriu, contra celor de la CSMS Iaşi.

514 afișări
Imaginea articolului Hagi, nervos după înfrângerea cu CSMS Iaşi: "Am numai vedete în lot! Nu ştiu cum poţi să uiţi fotbalul într-o săptămână"

Hagi, nervos după înfrângerea cu CSMS Iaşi: "Am numai vedete în lot! Nu ştiu cum poţi să uiţi fotbalul într-o săptămână" (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Vreau să felicit echipa din Iaşi pentru victorie, dar despre noi... Vedete de la început până la sfârşit! Nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat, nu e nimic de înţeles. Le-am zis şi în vestiar. M-am simţit... Nu vă zic ce le-am spus. Dar în viaţă înveţi mereu. Trebuie să le dea de gândit de la căpitan până la ultimul jucător. Eu nu am înţeles cum poţi să uiţi fotbalul într-o săptămână! Pentru mine, e o chestiune incredibilă. Asta e, învăţăm, muncim mai departe. Sunt numai vedete aici, e lotul vedetă! Star. Merg pe vârfuri", a afirmat Hagi, la Digi Sport.

TITLURILE ZILEI

Florin Cernat (35 de ani) a fost dezamăgit de prestaţia Viitorului din primul meci oficial jucat în 2016. "Este cel mai slab meci făcut de noi acasă în acest sezon. Îmi pare rău că am pierdut cele trei puncte şi ne-am dezamăgit suporterii. E greu să joci cu o echipă care se apără tot meciul pe trei linii. Jucau toate baloanele pe vârful lor de atac. Nu ştiu dacă e corect. Măcar noi am arătat că vrem să atacăm, vrem să înscriem. Ei s-au băgat cu toţi fundaşii în poartă. Am marcat târziu şi n-am mai reuşit să dăm şi al doilea gol. Nu am mai avut altă posibilitate decât să tragem de la 25 de metri. Nu ştiu ce poţi să faci când adversarii joacă cu 6 fundaşi centrali", a declarat Florin Cernat, la Digi Sport.

Andrei Cristea (31 de ani) crede că CSMS Iaşi are şanse mari să ajungă în play-off. "Este o victorie foarte importantă pentru noi, deoarece avem, ca obiectiv, calificarea în play-off. Le mulţumim celor de la Târgu-Jiu, pentru victoria de la Târgu-Mureş, ne-a motivat succesul lor. Trebuie să fim realişti, avem şanse destul de mari la play-off. Gheorghe Hagi are o echipă foarte bună, îmi pare rău de Pecanha, dar, în fotbal, trebuie să profiţi de greşeli atunci când ele apar", a spus Andrei Cristea, la Dolce Sport.

Cu 35 de puncte, CSMS Iaşi a egalat-o pe ASA Târgu-Mureş, echipa aflată pe ultima poziţie care asigură calificarea în play-off. Viitorul este pe locul doi, cu 43 de puncte, cu trei mai puţine faţă de liderul Astra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici