Hagi o legendă în România, dar şi peste Prut

422 afișări
Imaginea articolului Hagi o legendă în România, dar şi peste Prut

Hagi o legendă în România

Eugen Ciobotaru a fost intervievat de Narcis Răducan.

Pentru noi Hagi reprezintă cel mai bun fotbalist român. În Moldova cine este regele fotbalului moldovean?

Cum e Hagi în România, la noi în Moldova este Igor Dobrovolski. O legendă a fotbalului. Câştigător al Jocurilor Olimpice din 1988 si câştigător al Ligii Campionilor din 1993 cu Olympique Marseille, campion al Franţei. A mai evoluat la Atletico Madrid, Genoa, Fortuna Düsseldorf si la Dinamo Moskova. Este o persoană carismatică. Am onoarea să-l cunosc personal şi când mă vad cu el pot sta ore în şir si să ascult diferite momente din viaţa lui fotbalistică. Omul asta chiar are multe de povestit.

Care este în opinia ta top 5 all time fotbalişti din fotbalul mondial?

In opinia mea Top 5 este:
Zidane, Messi, Xavi, Iniesta, Modric. Aceştia sunt favoriţii mei.

Citeste articolul complet pe https://narcisraducan.ro/eugen-cebotaru-cum-e-hagi-in-romania-noi-moldovenii-il-avem-pe-igor-dobrovolski-o-legenda-a-fotbalului/

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici