Hagi: Piţurcă este inspirat în tot ce face, sper să ajungem la Cupa Mondială

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat că are încredere în inspiraţia selecţionerului Victor Piţurcă şi speră ca România să ajungă la Cupa Mondială din 2014.

184 afișări
Imaginea articolului Hagi: Piţurcă este inspirat în tot ce face, sper să ajungem la Cupa Mondială

Hagi: Piţurcă este inspirat în tot ce face, sper să ajungem la Cupa Mondială (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Să sperăm că vom face puncte multe cu Olanda şi Turcia pentru a putea ajunge la mondiale. Cu speranţă, cu inspiraţia lui Piţurcă, sperăm să ajungem la mondiale. Piţurcă este inspirat în tot ce face până în acest moment şi ne dorim ca şi în aceste două meciuri, două examene importante, să reuşim cel puţin două puncte. Dacă luăm şase puncte, ne calificăm. Piţurcă are strategia lui, vom vedea dacă va veni Mutu. El trebuie să joace, să fie într-o formă fizică bună. Cu el în formă este o şansă în plus pentru noi, dar asta va depinde de Piţurcă, de strategia lui. Suntem pe drumul bun, Piţi are ochi la jucători, ştie când trebuie să-i bage şi unul câte unul îşi câştigă locul de titular", a declarat Hagi.

El a mai spus că în România sunt tineri jucători foarte buni şi se poate face o echipă competitivă: "Am mai spus că dacă în România avem ceva bun, atunci aceştia sunt tinerii. În doi-trei ani putem face o echipă competitivă care să facă faţă apoi zece ani la nivel înalt. Dacă muncim putem face o nouă Generaţie de Aur. Cei de la Viitorul sunt foarte talentaţi, îşi fac o carte devizită şi mai devreme sau mai târziu pot ajunge şi ei la naţională", a declarat Gheorghe Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici