Hagi: Sper ca Supercupa României să fie un spectacol frumos

Fostul selecţioner Gheorghe Hagi a declarat, duminică, la Ploieşti, că speră ca Supercupa României, dintre Oţelul Galaţi şi Steaua Bucureşti, de la Piatra Neamţ, de la ora 20.45, să fie un spectacol frumos.

72 afișări
Imaginea articolului Hagi: Sper ca Supercupa României să fie un spectacol frumos

Hagi: Sper ca Supercupa României să fie un spectacol frumos (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Toată lumea aşteaptă un spectacol frumos, sunt două echipe bune, sperăm să fie un meci bun. Cât priveşte meciul amical cu Argentina din august, consider că este un eveniment important, Argentina a fost eliminată de la Copa America, dar este o echipă în formare, abia peste doi ani va juca la potenţial maxim. Sperăm să vină toţi jucătorii", a declarat Hagi.

Hagi a adăugat că echipa sa, Viitorul Constanţa, unde se implică total, va progresa, însă este nevoie de timp. El a menţionat că nu se poate vorbi deocamdată de favorite la titlu şi a deplâns moartea lui Ştefan Sameş: "O veste tristă, un mare jucător, din păcate viaţa e nedreaptă".

Fostul selecţioner a fost prezent, duminică, la Ploieşti, la Cupa Loteriei Române, unde, alături de Dănuţ Lupu, a fost managerul echipei fotbaliştilor. "Am venit aici să fiu alături de Dănuţ Lupu, să-i coordonăm, noi nu mai putem juca, nu ne mai ţin picioarele", a declarat Hagi.

Echipa fotbaliştilor a câştigat competiţia de la Ploieşti, după ce a învins, scor 5-4, naţionala artiştilor. Pentru echipa fotbaliştilor au jucat Ştefan Preda, Daniel Chririţă, Constantin Schumacher, Marius Măldărăşanmu, Nae Constantin, Daniel Iftodi, Bogdan Mara, Marian Aliuţă, Joe Panait, Dragoş Mihalache, Marian Grama, în timp ce pentru artişti au jucat, printre alţii, Kamara, Adrian Ştefănescu sau Aurelian Temişan.

Locul trei a revenit naţionalei jurnaliştilor, care a câştigat, scor 2-1, meciul cu echipa Loteriei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici