Hagi: Steaua e favorită cu Rapid, în România porneşte cu prima şansă în orice meci

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a declarat, miercuri, că Steaua porneşte cu prima şansă în partida cu Rapid de duminică din etapa a XXVI-a a Ligii I, precizând că formaţia condusă de Laurenţiu Reghecampf este favorită în România indiferent de adversar.

307 afișări
Imaginea articolului Hagi: Steaua e favorită cu Rapid, în România porneşte cu prima şansă în orice meci

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Steaua în România cu orice echipă este favorită. E clar, oriunde joacă e favorita numărul 1. Rapid - Steaua va fi un meci frumos, de tradiţie, cu galerii frumoase şi multe orgolii. Va fi interesant, cu unii care joacă de plăcere şi cu alţii cărora le place să câştige, mă refer aici la cei de la Steaua", a spus fostul căpitan al echipei naţionale, într-o conferinţă de presă organizată cu ocazia lansării celei de-a patra ediţii a Cupei Hagi Danone destinată copiiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani.

TITLURILE ZILEI

Hagi a întărit faptul că partida programată duminică pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu este un derbi al campionatului. "Cu siguranţă este un derbi. După Revoluţie, Rapid - Steaua a devenit un derbi, înainte nu era. Asta pentru că Rapid a devenit competitivă şi puternică. Este unul dintre cele mai bune cluburi din România", a explicat Gheorghe Hagi.

Echipa Rapid întâlneşte, duminică, de la ora 20.30, pe teren propriu, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici