Hagi: "Sunt mulţumit. Am avut momente bune de joc. Play-off-ul pentru noi este un bonus"

FC Viitorul, ocupanta locului trei al clasamentului din Liga 1, a învins, duminică, 21 februarie, scor 2-1, în deplasarea de pe terenul Petrolului, ultima clasată, în etapa a 25-a, iar patronul-antrenor, Gheorghe Hagi, a declarat că este mulţumit de evoluţia echipei sale

1291 afișări
Imaginea articolului Hagi: "Sunt mulţumit. Am avut momente bune de joc. Play-off-ul pentru noi este un bonus"

Hagi: "Sunt mulţumit. Am avut momente bune de joc. Play-off-ul pentru noi este un bonus" (Imagine: Andrei Alex Moise / Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit pentru că am reacţionat bine şi am avut câteva momente bune de joc. Căpătăm linişte şi încredere, să vedem ce va fi de acum încolo.", a declarat fostul internaţional român, la flash-interviul de după partidă.

Legat de cuvintele dure pe care le-a rostit la adresa jucătorilor săi după înfrângerea de etapa trecută, 2-1, la Ovidiu, contra celor de la CSMS Iaşi, Hagi susţine că elevii săi l-au făcut să treacă peste supărare, dar şi că sunt unele lucruri care ţin de bucătăria internă a clubului. "Ne supărăm, ne împăcăm, ei ştiu că suntem împreună la bine şi la rău. La noi nu există a treia vorbă: există doar ei şi eu. Vrem să creştem, să facem un fotbal bun, meci de meci facem câte un pas, mai avem până să ajungem departe. Play-off-ul pentru noi e un bonus mare obţinut de club în momentul de faţă. De ce să nu zic de titlu dacă nicio echipă nu ne-a dominat? Da, am pierdut anumite meciuri, e normal. Nu poţi fi invincibil, dar am făcut paşi mari, am crescut. Mai au şi ei momente slabe, eu de asta sunt aici. Trebuie să rămânem modeşti. Cât timp am fost modeşti am fost şi periculoşi. Sper să menţinem acest spirit", a adăugat Hagi, la DigiSport.

TITLURILE ZILEI

Chestionat în legătură cu şansele echipei sale la coroana de campioană, Hagi a susţinut că elevii săi, în afara lui Cernat, duc lipsă de experienţă, dar şi faptul că nu există nicio presiune pe umerii jucătorilor săi. Cele mai mari şanse la titlu le dă Stelei, dar şi lui Dinamo, pentru că sunt echipele cu cea mai mare experienţă si tradiţie din fotbalul românesc.

"Suntem cei mai mici, nu avem experienţă, lăsându-ne la o parte pe mine şi pe Cernat. Dar avem entuziasm, un fotbal bun, jucători buni, vom încerca să ne batem. Nu avem nicio presiune. Tot ce s-a petrecut până acum e ceva fantastic, o reuşită a tuturor. În fotbal ce ai făcut ieri nu mai e valabil astăzi, nu poţi trăi din trecut. Cele mai mari şanse la titlu le au Dinamo şi Steaua. Ştiu cum să câştige, au spirit. Noi încercăm să progresăm, nu ne simţim inferiori. Avem şi noi şansa noastră, mică, dar în fotbal nimic nu e imposibil.
Sfârşitul conversaţiei"
, a încheiat antrenorul Viitorului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici