Hagi: Sunt mulţumit de ce am realizat anul acesta

Fostul internaţional român Gheorghe Hagi a declarat, miercuri, după ce echipa de juniori pe care o patronează, Viitorul Constanţa, a câştigat finala mică a turneului naţional, că este mulţumit de reuşitele lui de la academia care îi poartă numele.

24 afișări
Imaginea articolului Hagi: Sunt mulţumit de ce am realizat anul acesta

Hagi: Sunt mulţumit de ce am realizat anul acesta (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sunt foarte mulţumit de rezultat, de tot ce am făcut anul ăsta. Sunt mulţumit de cum ne-am comportat la turneele de juniori şi ce am reuşit şi cu echipa mare. Creştem frumos în fiecare zi. Nu-mi place să dau un nume de jucător care poate ieşi de la echipa mea, important e că sunt jucători pentru echipele naţionale dintre juniorii de la acest turneu", a spus Gheorghe Hagi.

Hagi crede că România se poate califica din nou la un turneu final dacă se va munci aşa cum se făcea înainte. "Ar fi bine să ne calificăm la acest turneu european. Acum, e o realitate că nu suntem acolo. Trebuie să muncim ca să ajungem din nou", a mai spus el.

Finala mică a Campionatului Naţional de Juniori A a fost câştigată de Viitorul Constanţa, cu scorul de 4-1, în faţa celor de la Metalul Constanţa. Golurile învingătorilor au fost marcate de Lucian Diaconu, de două ori, Marian Dan şi Andrei Sin, în timp ce pentru învinşi a punctat Vlad Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici