Hagi: Suntem pregătiţi 100 la sută pentru dubla cu APOEL. Eric şi Coman vor fi pe banca de rezerve

Managerul tehnic al clubului Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, marţi, că echipa sa este pregătită pentru confruntarea cu APOEL Nicosia, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, şi a precizat că la meciul tur Eric de Oliveira şi Florinel Coman se vor afla pe banca de rezerve.

260 afișări
Imaginea articolului Hagi: Suntem pregătiţi 100 la sută pentru dubla cu APOEL. Eric şi Coman vor fi pe banca de rezerve

Hagi: Suntem pregătiţi 100 la sută pentru dubla cu APOEL. Eric şi Coman vor fi pe banca de rezerve

"Ne aflăm în faţa unui meci extrem de important, o dublă importantă, în faţa unei echipe cu mult mai multă experienţă internaţională decât de noi. Suntem pregătiţi să câştigăm mâine şi să trecem turul.

Avem un adversar experimentat, cu jucători valoroşi. APOEL este cea mai bună echipă din Cipru. Se întâlnesc două echipe campioane, ambele sunt puternice. Lumea care va veni la stadion, se va bucura de acest meci. Cred că suntem pregătiţi 100 la sută pentru această dublă, să ne luptăm cu adversarul şi să fim mai bun ca el. Vom vedea", a declarat Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă de dinaintea primului meci cu APOEL.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani spune că nu are probleme de lot înaintea primei partide şi ia în calcul să îi introducă pe parcursul întâlnirii pe Eric şi Florinel Coman, care nu au evoluat până acum în acest sezon. Mijlocaşul brazilian a fost transferat în această vară, după despărţirea de Gaz Metan, în timp ce Florinel Coman şi-a reluat pregătirea mai târziu şi a ratat meciul din Supercupa României şi cele două din Liga 1.

"Mai mult sau mai puţin, toată lumea e aptă. Jucăm din trei în trei zile şi trebuie să fim pregătiţi pentru toate fronturile. Sper ca mâine să fim inspiraţi şi să facem un meci bun. Mâine e un meci, mai avem încă unul de jucat şi trebuie să avem echilbru în tot ceea ce facem.

Eric şi Coman vor fi pe bancă amândoi, pentru că arată mult mai bine. Au urmat un program de pregătire separat, nu sunt 100 la sută, sunt la 50 la sută, dar cu siguranţă vom încerca să îi folosim mâine, în funcţie de joc. Sunt jucători foarte buni amândoi", a adăugat Hagi.

Primul meci dintre Viitorul şi APOEL Nicosia, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la 21:00, pe stadionul "Central" din Ovidiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici