Hagi: Voi fi fanul echipei Inter Milano în finala Ligii Campionilor

Fostul selecţioner Gheorghe Hagi a declarat duminică, la Braşov, că va susţine echipa Internazionale Milano în finala Ligii Campionilor, acolo unde Cristi Chivu şi coechipierii săi vor juca în compania formaţiei Bayern Munchen.

18 afișări
Imaginea articolului Hagi: Voi fi fanul echipei Inter Milano în finala Ligii Campionilor

Hagi: Voi fi fanul echipei Inter Milano în finala Ligii Campionilor (Imagine: Bogdan_Maran/Mediafax Foto)

"M-am bucurat foarte tare pentru Cristi Chivu că va juca finala şi normal că voi fi fanul lui Inter în acel meci. Ar fi foarte important şi pentru Cristi Chivu, pentru cariera lui, dar şi pentru munca lui la Inter, ca ei să câştige această finală. Vom vedea ce va fi", a spus Gheorghe Hagi.

Hagi a adăugat că are încredere în atacantul Adrian Mutu că va reuşi să revină din nou la o formă foarte bună. "La cum îl ştiu eu pe Adi Mutu, este un jucător foarte ambiţios şi sunt sigur că poate să revină la aceeaşi formă pe care o avea înainte de suspendare".

Despre campionatul românesc, Gheorghe Hagi a spus că în viziunea sa lupta la titlu rămâne deschisă. "S-a văzut că pot fi surprize. Chiar dacă nu o declară, Unirea Urziceni poate să ajungă pe primul loc, aşa cum şi Vasluiul ar avea ceva şanse. Totul este posibil".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici