Halep a obţinut a 40-a victorie pe hard în 2015, cele mai multe din circuit

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a obţinut, marţi, în manşa a doua a turneului de la Wuhan, victoria cu numărul 40 în acest an pe suprafaţă rapidă, ea conducând detaşat într-un clasament al succeselor pe hard, informează site-ul oficial al WTA.

1658 afișări
Imaginea articolului Halep a obţinut a 40-a victorie pe hard în 2015, cele mai multe din circuit

Halep a obţinut a 40-a victorie pe hard în 2015, cele mai multe din circuit (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Pe locul secund se află sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 12 WTA, cu 31 de victorii, în timp ce liderul WTA, americanca Serena Williams, este abia a treia, cu 30 de meciuri câştigate pe astfel de suprafeţe.

Palmaresul Simonei Halep în 2015 pe cele trei suprafeţe este următorul: 40 de victorii şi 7 înfrângeri pe hard, 6-4 pe zgură şi 2-2 pe iarbă.

Pe hard, Halep a câştigat trei turnee în acest an, Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, a disputat alte două finale, la Toronto şi Cincinnati, şi a ajuns de alte două ori în semifinale, la Miami şi US Open.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului de la Wuhan (China), după ce a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva rusă Anastasia Pavliucenkova, poziţia 32 în ierarhia mondială.

În faza următoare, Halep va juca, miercuri, nu înainte de ora 13.30, în premieră, împotriva sportivei britanice Johanna Konta, locul 66 WTA, venită din calificări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici