Halep are interzis la turneul de la Praga. România a fost trecută de Cehia pe lista roşie

  • Din cauza restricţiilor de călătorit Simona Halep nu poate merge la turneul de la Praga
  • România a fost trecută de Cehia pe lista roşie
  • Halep s-a retras şi de la turneul de la Palermo
2813 afișări
Imaginea articolului Halep are interzis la turneul de la Praga. România a fost trecută de Cehia pe lista roşie

Halep are interzis la turneul de la Praga. România a fost trecută de Cehia pe lista roşie

Restricţiile împotriva COVID-19 o împiedică pe Simona Halep să revină pe zgură. După ce s-a retras de la turneul de la Palermo luna trecută, românca va rata şi turneul de la Paga. Cehia a trecut România pe lista roşie a ţărilor cu risc mare de infectare cu noul coronavirus.

Turneul din Cehia ar fi trebuit să fie revenirea Simonei Halep în circuitul WTA. Pauza lungă nu îi dă, însă, calculele peste cap lui Halep pentru Roland Garros şi US Open. Fostul număr 1 WTA s-a bucurat până acum de odihnă.

Simona Halep: A fost o plăcere să intru din nou pe teren după o perioadă foarte dificilă pentru toată lumea, dar am încercat să iau pozitivul din această perioadă, m-am odihnit foarte bine acasă, am stat şi eu, am trăit o viaţă normală

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici