Halep: China m-a primit cu braţele deschise, mulţumesc pentru un super început de an

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a mulţumit Chinei, vineri, cu o zi înainte de disputarea finalei turneului de la Shenzhen, pentru că a primit-o "cu braţele deschise" şi i-a oferit "un super început de an".

285 afișări
Imaginea articolului Halep: China m-a primit cu braţele deschise, mulţumesc pentru un super început de an

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"China m-a primit cu braţele deschise anul acesta. Mulţumesc pentru un super început de an, orice s-ar întâmpla mâine!", a notat Halep pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep, cap de serie numărul 1, s-a calificat, vineri, în finala turneului de la Shenzhen (China), dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari, după ce a trecut de sportiva chineză Saisai Zheng, locul 97 WTA, scor 6-2, 6-3.

În finală, Halep va juca împotriva sportivei elveţiene Timea Bacsinszky, locul 47 WTA şi a opta favorită. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în 2010, la turneul ITF de la Torhout (Belgia), când românca s-a impus în faţa elveţiencei în semifinale, scor 6-1, 6-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici