Halep, confruntare cu Serena Williams

  • Simona Halep s-a calificat în sferturile Australian Open după 3 seturi cu Iga Swiatek
  • În turul următor, Simona o va întâlni pe Serena Williams
  • La conferinţa de presă, Simona a oferit un moment plin de amuzament
2193 afișări
Imaginea articolului Halep, confruntare cu Serena Williams

Halep, dată de gol

Simona Halep aşteaptă cu zâmbetul pe buze meciul cu Serena Williams. A făcut pe toată lumea să râdă la conferinţa de presă de după victoria cu poloneza Swiatek.

Reporter: Simona, Darren vrea să ştie dacă urmăreşti materialele video pe care ţi le trimite. 
- Mă uit, de ce?
R: El nu prea a crezut că te uiţi.
- Sincer, nu m-am uitat la ultimul. M-am uitat la tot ce mi-a trimis toată săptămâna, dar la ultimul nu, n-am vrut să pun presiune suplimentară pe mine. Mi-am zis doar că intru pe teren, ştiu adversara, că am mai jucat de două ori cu ea, şi văd pe teren”, a spus Halep.
 
Simona a avut toate motivele să zâmbească. Şi-a luat revanşa în faţa polonezei care o învingea la Roland Garros anul trecut. A fost a 100-a victorie a Simonei la un turneu de Mare Şlem.
 
Urmează cea mai bună jucătoare din toate timpurile, Serena Williams. În ultimul meci direct, Simona s-a impus în marea finală de la Wimbledon din 2019. Partida va avea loc marţi dimineaţă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici