Halep, de ziua lui Hagi: El este omul care m-a motivat dintotdeauna să merg mai departe

Jucătoarea de tenis Simona Halep a notat, joi, pe contul său de Facebook, cu ocazia zilei de naştere a fostului internaţional Gheorghe Hagi, că acesta a motivat-o dintotdeauna să meargă mai departe şi să reuşească în ceea ce face.

293 afișări
Imaginea articolului Halep, de ziua lui Hagi: El este omul care m-a motivat dintotdeauna să merg mai departe

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Astăzi, omul care m-a motivat dintotdeauna să merg mai departe, să încerc mereu mai mult şi să reuşesc în ceea ce fac, împlineşte frumoasa vârstă de 50 de ani! Îi doresc multă sănătate şi să fie fericit alături de cei dragi lui. La mulţi ani, Gheorghe Hagi!", a scris Halep.

De asemenea, Halep a însoţit mesajul scris, atât în limba română, cât şi în cea engleză, de o fotografie de când era mică în care apare alături de Gheorghe Hagi pe un teren de tenis.

Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, considerat "Regele" fotbalului românesc, s-a născut la 5 februarie 1965, la Săcele.

Gheorghe Hagi sărbătoreşte împlinirea vârstei de 50 de ani în Turcia, el aflându-se în această perioadă în Antalya într-un stagiu de pregătire cu echipa FC Viitorul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici