Halep, despre accidentare: Îmi doresc să fiu aptă să joc la Singapore şi să câştig câteva meciuri

Jucătoarea Simona Halep a declarat că nu are probleme grave la tendonul lui Ahile, dar trebuie să fie foarte atentă şi a precizat că speră să fie aptă pentru Turneul Campionilor şi să câştige în Singapore câteva meciuri, informează dolce-sport.ro.

2648 afișări
Imaginea articolului Halep, despre accidentare: Îmi doresc să fiu aptă să joc la Singapore şi să câştig câteva meciuri

Halep, despre accidentare: Îmi doresc să fiu aptă să joc la Singapore şi să câştig câteva meciuri (Imagine: Hepta)

"Am avut o accidentare, încă o am, la tendonul lui Ahile. E o accidentare dificilă şi trebuie să am foarte mare grijă de ea. E o inflamaţie, nu e foarte gravă, am făcut şi RMN şi ecografii, de toate. Nu e ceva grav, dar e o inflamaţie pe care trebuie să o îngrijesc foarte bine. Eu îmi doresc să joc, să fiu aptă să joc la Singapore, mi-aş dori enorm pentru că acesta a fost ţelul meu, a fost obiectivul meu pentru anul acesta. L-am îndeplinit, acum sper să merg şi să joc cât de bine pot, să câştig câteva meciuri. E un lucru deosebit, o onoare pentru mine să fiu numărul 1 la turneul de la Singapore, dar asta nu prea contează pentru că toate cele opt de acolo joacă un tenis foarte bun şi valorile sunt apropiate aşa că nu mă gândesc că sunt numărul 1, 2 sau 3, mă gândesc doar că trebuie să iau fiecare meci şi să îl joc sută la sută", a spus Simona Halep pentru Dolce Sport.

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras săptămâna trecută de la turneul de la Beijing, din cauza problemelor la piciorul stâng. Ea a revenit în România, unde efectuează recuperarea la clinica Kinetic Sport & Medicine din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici