Halep, după ce a trecut ca fulgerul de Strycova, spre sferturile Rogers Cup, cu cea mai clară victorie a anului. "Cred că totul a mers în jocul meu"

Simona Halep este iute, din ce în ce mai iute la Rogers Cup: favorita doi şi-a câştigat biletul pentru sferturi înainte de împlinirea unei ore de joc împotriva Barborei Strycova, la capătul unui meci presărat cu multe erori neforţate (35, conform statisticii oficiale, dintre care 17 i-au aparţinut româncei). Şi doar 15 lovituri câştigătoare.

2500 afișări
Imaginea articolului Halep, după ce a trecut ca fulgerul de Strycova, spre sferturile Rogers Cup, cu cea mai clară victorie a anului. "Cred că totul a mers în jocul meu"

Halep, după ce a trecut ca fulgerul de Strycova, spre sferturile Rogers Cup, cu cea mai clară victorie a anului. "Cred că totul a mers în jocul meu"

Intrată pe teren clar cu scopul de a-şi impune jocul agresiv, Halep a exasperat-o pe cehoaica prinsă de acest meci într-o zi nefastă. Românca a câştigat toate mingile de break disputate în meci: a salvat două din două oportunităţi ale Barborei pe lansarea proprie şi a reuşit să convertească cinci din cinci mingi de break în game-uri câştigate pe retur. Proporţiile dominaţiei impuse de Simona sunt evidenţiate şi de faptul că sportiva noastră a închis meciul cu 11 game-uri câştigate consecutiv.

"Ieri am făcut un meci bun. Astăzi, mi-am propus să fiu puţin mai agresivă şi să domin partida. M-am descurcat destul de bine şi sunt fericită că mai am ocazia de a juca un meci aici. Returul consider că este cea mai importantă componentă a jocului meu şi acum îmi merge bine. Cred că totul mi-a mers astăzi", este analiza făcută de Simona, la câteva zeci de secunde după ultimul punct al partidei, scrie ProSport.

Citiţi toate datele despre cea mai clară victorie pe 2017 pe prosport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici