Halep: Este prima dată când am probleme la coaste

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, că este pentru prima dată când are probleme la coaste, precizând că a simţit dureri încă dinaintea turneului de la Dubai, competiţie pe care a câştigat-o nefiind la capacitate sută la sută din punct de vedere fizic.

453 afișări
Imaginea articolului Halep: Este prima dată când am probleme la coaste

Halep: Este prima dată când am probleme la coaste (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce şi-a anunţat retragerea de la Qatar Open din cauza accidentării, Halep, deţinătoarea trofeului, a fost prezentă, luni, la Doha, pentru activităţile obişnuite de promovare a turneului. Ea a susţinut o conferinţă de presă, în care le-a explicat jurnaliştilor motivul retragerii sale.

"Sâmbătă, înaintea turneului (n.r. - de la Dubai), am şimţit o durere puternică la coaste în timp ce mă antrenam. Mi-a fost greu să joc, dar am avut câteva zile libere şi am început să evoluez fără a fi la capacitate sută la sută. Apoi lucrurile au mers bine. Însă încă simt acea durere şi cred că e mai rău ca înainte, aşa că am decis să mă opresc. Este pentru prima dată când am astfel de probleme", a declarat Halep, potrivit menafn.com.

Simona Halep s-a declarat dezamăgită de faptul că nu poate să-şi apere trofeul câştigat anul trecut, dar a precizat că sănătatea ei este foarte importantă în perspectiva următoarelor competiţii.

"Sunt foarte dezamăgită (n.r. - că ratează turneul de la Doha). Este un turneu foarte important pentru mine, pentru că aici am câştigat primul meu titlu important. Acest turneu mi-a dat multă încredere. Întotdeauna este dificil când trebuie să te retragi din cauza unor dureri, este neplăcut. Dar trebuie să am grijă de corpul meu şi să mă gândesc la următoarele turnee. Avem multe turnee, aşa că vreau doar să iau lucrurile pozitive de săptămâna trecută. Am câştigat şi sunt fericită, deoarece este de asemenea un turneu important", a continuat românca.

Simona Halep a decis, duminică, să se retragă de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era deţinătoarea trofeului. Viitoarea competiţie la care va participa jucătoarea română va fi Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory, programat între 11 şi 22 martie. La ediţia precedentă a acestui turneu Simona Halep a ajuns până în semifinale. Halep luase în calcul să nu evolueze la Qatar Open, unde era cap de serie numărul 2, după ce se impusese sâmbătă, în finala turneului de la Dubai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici