Halep: Nu am ascultat când mi s-a spus că nu pot juca la cel mai înalt nivel, mi-am urmat visul - FOTO, VIDEO

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, pentru o echipă japoneză de televiziune, referitor la faptul că nu este o sportivă înaltă, că multă lume îi spunea în copilărie că nu poate evolua la cel mai înalt nivel din această cauză, dar ea nu a ascultat şi şi-a urmat visul.

1356 afișări
Imaginea articolului Halep: Nu am ascultat când mi s-a spus că nu pot juca la cel mai înalt nivel, mi-am urmat visul - FOTO, VIDEO

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre jurnaliştii de presă străină care au dorit să-i ia declaraţii Simonei Halep, după victoria româncei în sferturile de finală ale US Open, s-a aflat şi o echipă japoneză de televiziune.

"Îmi pare rău să-ţi spun asta, dar nu eşti înaltă ca alte jucătoare", i s-a adresat Simonei Halep reporterul japonez, în limba engleză. "Jucătoarele japoneze sunt scunde. Ce poţi să le spui fetelor noastre care gândesc: «sunt prea mică, nu pot reuşi în acest sport»?"

"Multă lume îmi spunea asta când eram copil, că nu pot juca la cel mai înalt nivel pentru că nu sunt destul de înaltă, dar nu am ascultat, mi-am urmat doar visul meu de a deveni o jucătoare profesionistă de tenis şi am avut familia mea alături de mine susţinându-mă tot timpul. Am ştiut că am picioare bune, suficientă putere să mă bat cu jucătoarele înalte, aşa că iată-mă aici şi sunt fericită că am reuşit să ajung unde sunt în prezent şi în semifinalele acestui turneu de Grand Slam", a declarat Simona Halep pentru reporterul care îşi flexase genunchii să fie la acelaşi nivel cu ea.

"Eu sunt mai înalt, iată, dar deja m-ai învins" a spus reporterul, mulţumindu-i pentru declaraţie.

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20, în sferturile de finală ale turneului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici