Halep: Nu sunt dezamăgită, un sfert de finală la un Grand Slam e un rezultat bun

Simona Halep a revenit, miercuri, la Bucureşti şi a declarat, la Aeroportul Henri Coandă, că nu este dezamăgită de eliminarea suferită în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam Australian Open, apreciind că se poate mândri cu acest rezultat.

338 afișări
Imaginea articolului Halep: Nu sunt dezamăgită, un sfert de finală la un Grand Slam e un rezultat bun

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu sunt deloc dezamăgită şi nu cred că am de ce, un sfert de finală de Grand Slam e un rezultat bun, cu care pot să mă mândresc, deoarece nimeni din România nu a mai făcut sferturi de vreo zece ani. E al doilea an la rând şi sunt foarte mândră de ceea ce am jucat acolo şi de ce am realizat şi la Shenzhen", a declarat Halep.

Jucătoarea română, locul 3 WTA, a subliniat că nu se aştepta ca Ekaterina Makarova, adversara sa din sferturi, să joace atât de tare: "A fost o zi proastă, ea a jucat bine, a jucat un tenis diferit, pentru că nu mă aşteptam să joace aşa tare, mă aşteptam să joace mai moale. M-a încurcat mult şi a bătut. Are meritul victoriei. Nu întotdeauana ai o zi bună".

Simona Halep a afirmat că este mulţumită de cum a decurs în acest debut de sezon colaborarea cu antrenorul Victor Ioniţă. "Eu zic că merge foarte bine colaborarea cu Victor Ioniţă, am o echipă bună sunt fericită cu echipa mea şi am avut un start bun aşa că am încredere că aşa va fi în viitor", a adăugat Halep.

Ea a menţionat că îşi doreşte să câştige un turneu de Grand Slam, dar a precizat că nu va spune niciodată înaintea unui concurs că va merge şi îl va câştiga cu siguranţă. "Îm doresc să câştig în cariera mea un Grand Slam, dar nu am spus niciodată că mă duc şi chiar pe ăsta îl câştig. Merg la fiecare turneu să joc tot ce pot, să văd ce pot şi voi vedea dacă voi reuşi vreodată să câştig", a explicat Halep.

Simona Halep se aşteaptă ca finala de la Australian Open să se dispute între Serena Williams şi Maria Şarapova. "E greu să zic cine va câştiga turneul, pentru că şi Maria e în formă, iar Serena este o campioană şi ştie să joace în momentele astea", a subliniat Halep.

Simona Halep a revenit, miercuri, la Bucureşti, după ce a câştigat turneul de Shenzhen (China) şi a ajuns în faza sferturilor de finală la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Halep urmează să joace, la finalul săptămânii viitoare, la Galaţi, pentru echipa României în meciul cu Spania din Fed Cup.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici