Halep se întoarce pe zgură. Ce le-a transmis fanilor de pe Insta

  • Simona Halep va juca săptămâna viitoare primul turneu de tenis după o pauză competiţională de aproape 6 luni
  • Sportiva nu s-a retras de la US Open şi are termen de gândire până pe 31 august
  • Numărul 1 WTA, Ashleigh Barty, nu va merge la Flushing Meadows, aşa că ar fi ocazia perfectă pentru Halep să se apropie în clasament
844 afișări
Imaginea articolului Halep se întoarce pe zgură. Ce le-a transmis fanilor de pe Insta

Halep se întoarce pe zgură FOTO Hepta

Simona Halep a aterizat la Praga şi este gata să atace din nou un turneu pe suprafaţa ei preferată: zgura. Praga ar putea fi „antrenamentul” dinainte de US Open, însă Halep nu este sigură că va merge anul acesta.

Simona şi-a încărcat bateriile timp de două luni de zile, în care a stat departe de terenul de tenis. Palermo a venit prea devreme pentru numărul doi mondial, aşa că are nevoie de toate meciurile pe care le poate juca la Praga. Va face echipă cu Barbora Strycova în premieră la dublu, ca să îşi facă mâna pentru restul sezonului.

Înainte de decolare, Simona i-a salutat pe fanii ei de pe Instagram şi s-a bucurat că o ia din nou de la capăt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#herewegoagain🙃 #🎾❤️💪

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Aug 7, 2020 at 2:50am PDT

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici