Halep şi-a găsit rivala la tenis... cu piciorul. Românca a învins-o de trei ori la tenis ...de câmp

  • Rusoaica Daria Kasatkina este vedeta zilei pentru WTA pe reţelele de socializare
  • Jucătoarea de 23 de ani joacă tenis cu piciorul şi se descurcă de minune
  • Şi Simona Halep se pricepe la fotbal, aşa cum a arătat inclusiv în timpul pandemiei
425 afișări
Imaginea articolului Halep şi-a găsit rivala la tenis... cu piciorul. Românca a învins-o de trei ori la tenis ...de câmp

Halep şi-a găsit rivala la tenis... cu piciorul. Românca a învins-o de trei ori la tenis ...de câmp

Daria Kasatkina a dat racheta de tenis pentru mingea de fotbal. Şi a arătat că e foarte talentată. Jucătoarea din Rusia de 23 de ani a apărut într-un clip postat de WTA în care joacă tenis cu piciorul.

Simona Halep este şi ea talentată la fotbal. A demonstrat-o în mai multe rânduri. Halep şi Kasatkina s-au întâlnit de 4 ori pe terenul de tenis, iar Simona a câştigat în 3 rânduri. Poate că următorul meci va fi cu o minge de fotbal.
 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici