Halep şi Niculescu vor întâlni un cuplu din Franţa, în sferturile probei de dublu de la Montreal

Perechea formată din Simona Halep şi Monica Niculescu va juca, vineri, de la 22:30, împotriva dublului din Franţa, Caroline Garcia/Kristina Mladenovic, în sferturile turneului WTA de la Montreal, Canada, disputat pe hard şi dotat cu premii totale de 2,4 milioane de dolari.

1282 afișări
Imaginea articolului Halep şi Niculescu vor întâlni un cuplu din Franţa, în sferturile probei de dublu de la Montreal

Halep şi Niculescu vor întâlni un cuplu din Franţa, în sferturile probei de dublu de la Montreal

Simona Halep şi Monica Niculescu şi-au aflat adversarele în noaptea dintre joi spre vineri. Cele două franţuzoaice au câştigat meciul din optimi în super tie-break, în faţa cuplului Anna-Lena Groenfeld/Kveta Peschke (Germania/Cehia), scor 4-6, 7-5, 10-5.

La dublu, Halep şi Niculescu sunt neînvinse în actuala formulă. Rogers Cup este primul turneu jucat de cele două împreună, unde au câştigat categoric precedentele două partide. În runda inaugurală, s-au impus în doar 58 de minute în faţa cuplului Gabriela Dabrowski/Alla Kudriavţeva (Canada/Rusia), scor 6-3, 6-2, iar în optimi au trecut de Katerina Bondarenko şi Olga Savchuk, scor 6-1, 6-3, la finalul unui meci de 56 de minute.

La simplu, Monica Niculescu a fost eliminată în optimi, scor 1-6, 5-7, de Agnieszka Radwanska, în timp ce Simona Halep o va întâlni, vineri, de la 19:30, pe Svetlana Kuzneţova, în sferturile de finală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici