Halep şi Rosolska, eliminate în sferturile probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Stuttgart

Perechea româno-poloneză formată din Simona Halep şi Alicja Rosolska a pierdut, joi, scor 4-6, 4-6, meciul jucat împotriva "dublului" Andrea Hlavackova/Samantha Stosur, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 710,900 de dolari.

2415 afișări
Imaginea articolului Halep şi Rosolska, eliminate în sferturile probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Stuttgart

Halep şi Rosolska, eliminate în sferturile probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Stuttgart (Imagine: Ovidiu Iordachi/ Mediafax Arhiva Foto)

Partida dintre cele două perechi a durat o oră şi şapte minute. Halep şi Rosolka au început bine primul set şi s-au distanţat la 2-0, însă Andrea Hlavackova şi Samantha Stosur au revenit, au egalat, pentru ca mai apoi să preia conducerea. Mai exact, perechea australiano-cehă a preluat conducerea în game-ul şapte, la scorul de 4-3, când a profitat de o greşeală la serviciu a "dublului" Halep/Rosolska. S-a mers cap la cap cu serviciul până la final, iar primul set a luat sfârşit după 31 de minute, scor 6-4.

Setul doi a început sub semnul echilibrului, cu fiecare pereche reuşind câte un break, iar cele două au mers cap la cap cu serviciul până în game-ul nouă, când Halep şi Rosolska şi-au cedat serviciul, iar Hlavackova şi Stosur au profitat. La 5-4 în favoarea lor, cele două au urmat la serviciu, pe care l-au adjudecat şi au închis actul secund şi meciul, scor 6-4, în 36 de minute.

În turul următor, Andrea Hlavackova şi Samantha Stosur vor întâlni câştigătoarele meciului Broady/Smith - Atawo/Ostapenko. Pentru accederea în sferturile de finală ale întrecerii de la Stuttgart, Halep şi Rosolka vor încasa un cec în valoare de 4,974 de dolari şi 200 de puncte în ierarhia mondială la dublu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici