Halep: Sunt pregătită şi emoţional şi fizic să joc meciurile de Fed Cup aici, acasă

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este pregătită din toate punctele de vedere pentru confruntarea cu Marea Britanie, de la Mamaia, din barajul pentru menţinere/retrogradare în/din Grupa a II-a Mondială din Fed Cup, transmite corespondentul MEDIAFAX.

342 afișări
Imaginea articolului Halep: Sunt pregătită şi emoţional şi fizic să joc meciurile de Fed Cup aici, acasă

Halep: Sunt pregătită şi emoţional şi fizic să joc meciurile de Fed Cup aici, acasă

"Mă simt foarte bine fizic, durerile la genunchi au dispărut înainte de Indian Welles, am avut o perioadă foarte bună, cu antrenamente destul de dificile. Sunt pregătită şi emoţional şi fizic să joc meciurile de Fed Cup aici, acasă", a declarat Halep.

A cincea jucătoare a lumii a precizat că suprafaţa de joc este foarte bună şi a afirmat că îşi doreşte să aibă parte de un public cât mai numeros, care să susţină în permanenţă echipa.

"Terenul central este foarte frumos, după părerea mea. Nu am mai jucat de foarte mult timp aici, chiar a fost un moment plăcut pentru mine. Zgura este foarte bună şi cred că şi tribunele sunt OK, chiar dacă nu sunt foarte multe locuri. Arena este frumoasă şi sper să fie plină, iar publicul să fie alături de noi în fiecare moment.

Cred că fiecare meci e greu pentru că sunt jucătoare foarte bune, am jucat contra lor, cu unele am câştigat, cu altele am pierdut. Jucătoarele de top 10 joacă bine pe toate suprafeţele. Adversarele sunt jucătoare foarte bune, chiar top 10 Konta, am pierdut contra ei nu demult, dar sper să îmi iau revanşa, să câştigăm partida, dar întâi trebuie să fim bucuroase că se întâmplă acest eveniment la Constanţa", a adăugat Halep.

Întâlnirea dintre România şi Marea Britanie, meci din play-off-ul Grupei Mondiale II, are loc în perioada 22-23 aprilie, la Mamaia, Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici