Halep, Tecău, Hagi şi Mutu fac spectacol în 2022, la Cluj-Napoca

Simona Halep, Horia Tecău, Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu vor juca meciuri demonstrative la Cluj-Napoca, în 2022, la Sports Festival.

310 afișări
Imaginea articolului Halep, Tecău, Hagi şi Mutu fac spectacol în 2022, la Cluj-Napoca

Halep, Tecău, Hagi şi Mutu fac spectacol în 2022, la Cluj-Napoca

Sports Festival revine anul viitor, între 9 şi 12 iunie, la Cluj-Napoca.

Horia Tecău şi Simona Halep vor juca un super demonstrativ de tenis alături de invitaţii lor. Evenimentul va avea loc în 10 iunie, la BT Arena. Meciul marchează retragerea din cariera sportivă a vicecampionului olimpic şi dublu câştigător de Grand Slam la dublu, Horia Tecău.

Adrian Mutu, golgheterul all-time al Naţionalei României, alături de Gheorghe Hagi, va fi sărbătorit şi el la mult asteptatul meci de retragere care va avea loc în 11 iunie, pe Cluj Arena. La partidă au fost invitate mari legende din lumea fotbalului, precum Francesco Totti şi Andrea Pirlo. La eveniment va participa şi Gheorghe Hagi.

Cea de-a treia ediţie Sports Festival a fost programată iniţial în iunie 2020, însă a fost amânată din cauza pandemiei. Biletele pentru cele două meciuri demonstrative care au fost vândute deja, precum şi voucherele care au fost oferite în locul biletelor, rămân valabile pentru reprogramarea din 2022. Iubitorii tenisului şi fotbalului care nu au bilete cumpărate vor putea să le achiziţioneze în primăvara anului viitor când se vor pune în vânzare locurile rămase.

„Un eveniment unic în lume în care oricine poate să îşi descopere pasiunea pentru sport şi vadă live campionii care, în ultima perioadă, au putut fi urmăriţi doar la televizor sau online. Am investit mult suflet în crearea acestui eveniment şi sperăm să ne revedem cu bine la festival şi să avem contextul necesar pentru a face cât mai multe dintre activităţile sportive pe care le-am gândit pentru publicul larg. Sportul înseamnă, înainte de toate, sănătate, iar acesta este mesajul principal pe care vrem să îl transmitem”, a declarat Mirel Alexa, diectorul executiv al festivalului.

„Sunt pregătit să intru în cantonament pentru meciul meu de retragere! Intru în teren pe 11 iunie 2022, la Sports Festival! Vă invit să fiţi alături de mine şi coechipierii mei, români sau străini, prieteni de la echipa naţională şi echipele de club unde am jucat. Îmi doresc ca acest meci să fie o sărbătoare a fotbalului, să inspire tinerele generaţii şi să ne bucurăm că suntem împreună din nou – pe teren şi în tribune. Vă aştept pe toţi pe Cluj Arena!”, a spus Adrian Mutu.

În cadrul Sports Festival, peste 30 de sporturi din cele mai diverse pot fi încercate gratuit de participanţii la festival. Pe lângă iniţiere, vor fi pregătite zeci de demonstraţii şi competiţii sportive: de la întrecerea titanilor, la alergare sau acrobaţii cu motocicleta, iar la Sports Talks campionii vor veni să împărtăşească cu fanii lor poveştile de viaţă şi să vorbească despre modul în care sportul le-a schimbat viaţa.

Primele două ediţii Sports Festival au avut loc în 2018 şi 2019, iar la ele au participat zeci de mii de pasionaţi de sport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici