Halep va întâlni o jucătoare din calificări sau pe Azarenka, în turul doi la Brisbane

Simona Halep, principala favorită şi numărul 2 WTA, va întâlni o jucătoare din calificări sau pe sportiva belarusă Victoria Azarenka, în turul doi al turneului Premier de la Brisbane (Australia), dotat cu premii totale de un milion de dolari.

764 afișări
Imaginea articolului Halep va întâlni o jucătoare din calificări sau pe Azarenka, în turul doi la Brisbane

Halep va întâlni o jucătoare din calificări sau pe Azarenka, în turul doi la Brisbane (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Halep are bye în runda inaugurală, urmând să joace direct în turul doi, cu învingătoarea meciului dintre Azarenka şi sportivă venită din calificări.

"Este o tragere dificilă, fiecare meci va fi greu. În turul doi va fi greu cu Azarenka, dar trebuie să mă pregătesc şi să mă bucur de acest turneu", a declarat Halep după tragerea la sorţi.

Deţinătoarea titlului la Brisbane este Maria Şarapova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici