Halep va juca împotriva chinezoaicei Ying-Ying Duan în turul secund al turneului de la Eastbourne

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, o va întâlni pe Ying-Ying Duan (China, 64 WTA), venită din calificări, în turul doi al turneului de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii în valoarea totală de 753.900 de dolari.

476 afișări
Imaginea articolului Halep va juca împotriva chinezoaicei Ying-Ying Duan în turul secund al turneului de la Eastbourne

Halep va juca împotriva chinezoaicei Ying-Ying Duan în turul secund al turneului de la Eastbourne

Dacă Halep va intra direct în turul secund, Ying-Ying Duan a avut nevoie de treacă de americanca Christina Mchale, locul 59 WTA. Sportiva din China a profitat de abandonul lui McHale, scorul fiindu-i favorabil în acel moment: 6-3, 4-0. McHale a abandonat după o oră şi cinci minute de joc.

Va fi prima confruntare directă dintre Simona Halep şi chinezoaica Ying-Ying Duan. Este primul meci pe care îl va juca Simona după ce a pierdut finala de la Roland Garros, împotriva Jelenei Ostapenko, care s-a desfăşurat pe 9 iunie.

În funcţie de rezultatele ei şi de cele ale germanei Angelique Kerber la acest turneu, Simona Halep poate urca în premieră pe locul 1 în clasamentul WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici