Hamza ar putea fi transferat la Steaua

FC Steaua este interesată de atacantul Younes Hamza, jucătorul îşi doreşte să vină la Bucureşti, însă clubul român şi Botev Plovdiv nu au ajuns încă la un acord pentru perfectarea transferului, a declarat impresarul fotbalistului tunisian, Mihai Joiţa.

174 afișări
Imaginea articolului Hamza ar putea fi transferat la Steaua

Younes Hamza (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Rămâne ca oficialii clubului Steaua să găsească o înţelegere cu cei de la Botev. Jucătorul doreşte să vină la Steaua, antrenorul şi-l doreşte, lucrurile sunt într-o desfăşurare normală. Problema este între cluburi acum. Cluburile nu sunt foarte departe... Faptul că domnul Argăseală a fost acolo şi s-au înţeles pentru Luchin arată că probabil s-au creat nişte legături şi probabil se va găsi o soluţie, ţinând cont că dorinţa jucătorului este foarte importantă. Sper să se rezolve până la finalul săptămânii", a spus Joiţa, la DigiSport.

TITLURILE ZILEI

Hamza, 28 de ani, a fost transferat în februarie 2012 la Petrolul, după ce înainte evoluase în ţara sa natală, la Etoile du Sahel şi CS Sfaxien. În ianuarie, el a semnat un contract pe trei ani cu gruparea bulgară Botev Plovdiv.

Impresarul a mai precizat că Universitatea Cluj îl testează pe atacantul franco-burundez Jonathan Nanizayamo, format la Rennes şi care a trecut pe la Real Sociedad. "Un atacant de 23 de ani, foarte rapid, chiar dacă are o înălţime de 1,94 metri. Seamănă cu Lacina Traore", a menţionat Joiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici