Hamza spune că a avut o altercaţie cu primarul Mazăre şi că a fost bătut de bodyguarzi

Atacantul tunisian al echipei Petrolul Ploieşti, Younes Hamza, a depus, luni după-amiază, o plângere la Poliţia Mamaia împotriva a doi bărbaţi care l-ar fi agresat şi care, potrivit declaraţiilor sale, ar fi gărzi de corp ale primarului Constanţei, Radu Mazăre.

549 afișări
Imaginea articolului Hamza spune că a avut o altercaţie cu primarul Mazăre şi că a fost bătut de bodyguarzi

Younes Hamza (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Fotbalistul clubului Petrolul Ploieşti susţine că a fost agresat, luni, de către cei doi bărbaţi din garda de corp a primarului Radu Mazăre în timp ce se afla pe plaja din Mamaia.

Hamza spune că a sunat la Serviciul unic de urgenţă 112 şi a anunţat agresiunea, dar când poliţiştii au ajuns la locul incidentului nu i-au găsit decât pe fotbalist şi pe doi prieteni ai acestuia.

Cei trei au mers la Poliţia Mamaia unde Younes Hamza a formulat o plângere împotriva presupuşilor agresori.

Atacantul tunisian a declarat că a avut o altercaţie verbală cu primarul Radu Mazăre şi că ar fi fost apoi lovit de gărzile de corp ale edilului.

"Eram la Mamaia, la plajă. Eram în apă cu un ski jet, iar primarul Radu Mazăre era să intre în mine, făcea parasailing. L-am evitat. A început să mă insulte. I-am răspuns, iar când am ieşit din mare, doi oameni de securitate au venit şi au început să mă lovească. M-a frapat! Mi-au umflat ochiul şi am puncte de sutură. Am chemat Poliţia, că nu suntem animale şi îmi voi chema şi avocatul, ca să fac plângere. Nu e normal aşa ceva, suntem într-o ţară europeană. Toată lumea mi-a spus că sunt oamenii primarului. Mi-au spus că degeaba chem Poliţia, fiindcă nu vor face nimic. Îmi voi scoate certificat medical şi voi face plângere", a spus, luni, Hamza, potrivit digisport.ro, adăugând că nu mai vede bine cu ochiul drept.

Pe de altă parte, primarul Constanţei, Radu Mazăre, susţine că el este cel care a fost agresat de fotbalistul Younes Hamza, care a vrut să îl lovească cu ski jetul şi l-a înjurat, şi spune că se gândeşte să depună plângere penală împotriva acestuia pentru tentativă la omor.

Radu Mazăre a declarat corespondentului MEDIAFAX că, luni după-amiază, în timp ce se dădea cu zmeul pe apă, un individ l-a înjurat şi a încercat să-l lovească cu ski jetul.

"Mă dădeam cu zmeul. Eram legat de mâini, de picioare, de placă. Unul se învârtea pe lângă mine cu un ski jet şi i-am spus să se dea mai departe. Ăsta m-a înjurat şi a dat cu ski jetul spre mine. Nu este o senzaţie plăcută, tu să fii legat şi să vezi că vine spre tine monstrul ală de 200 de cai putere. E ca şi cum ai fi legat de mâini şi de picioare pe o şosea, în faţa maşinii", a povestit edilul Constanţei.

El a declarat că a ieşit la mal şi le-a spus salvamarilor din zonă şi angajaţilor bazei nautice că este o persoană care se comportă periculos în apă.

"Le-am spus că m-a înjurat în româneşte şi s-a dat la mine cu ski jetul. Nu ştiu cine era, că eu nu mă pricep la fotbalişti, dar nu poţi să conduci aşa un ski jet. Ulterior, am aflat că ar fi fost aproape să lovească şi un părinte cu un copil, iar cei de la baza nautică au trimis după el, că era avea un comportament foarte agresiv pe apă", a mai declarat Radu Mazăre, care a precizat că incidentul s-a petrecut undeva în mijlocul staţiunii Mamaia, într-o zonă de plajă foarte populată de turişti.

El a mai afirmat că incidentul a fost unul foarte grav şi că se gândeşte să depună o plângere penală împotriva fotbalistului.

"Este intolerabil aşa ceva. Am vorbit cu avocata mea şi cred că o să depun plângere penală împotriva lui pentru tentativă la omor. De asemenea, mă gândesc să interzic ski jeturile", a adăugat primarul Constanţei.

Radu Mazăre a spus că imediat după ce le-a spus celor de pe mal ce s-a întâmplat a intrat în apă şi nu ştie ce s-a mai petrecut după aceea.

Antrenorul Petrolului Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat că jucătorul va primi sprijinul clubului, dacă se confirmă versiunea lui. "Întotdeauna dacă întrebi cele două părţi, dreptatea este undeva la mijloc. O să întreb jucătorul şi, dacă s-a întâmplat aşa, va avea sprijinul clubului, eu nu pot să vorbesc ca antrenor de o chestie care trebuie să ţină de administraţia clubului. Sunt sigur că dacă jucătorul are dreptate va avea sprijinul total al clubului. Nu văd de ce să fie o problemă fotbalistică. O să-l vedem mâine după amiază dacă are puncte de sutură şi dacă nu poate să joace sâmbătă, când avem noi meci", a spus Contra.

Tunisianul a evoluat duminică după-amiază, la Galaţi, în partida pe care Petrolul a câştigat-o, cu scorul de 2-1, în faţa Oţelului, în etapa a IV-a a Ligii I. Hamza a marcat golul victoriei, în minutul 86. După meci, antrenorul Cosmin Contra le-a dat jucătorilor săi două zile libere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici