Hamzaoglu îl înlocuieşte pe Prandelli la Galatasaray

Hamza Hamzaoglu, secundul selecţionerului Turciei, va prelua echipa Galatasaray, în locul italianului Cesare Prandelli, demis din cauza rezultatelor slabe, informează AFP, citând presa turcă.

58 afișări
Imaginea articolului Hamzaoglu îl înlocuieşte pe Prandelli la Galatasaray

Cesare Prandelli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conducătorii au luat această decizie după ce s-au consultat cu selecţionerul Fatih Terim, fost antrenor la Galatasaray, şi urmează să oficializeze această numire în cursul zilei de vineri, susţine Hürriyet.

În vârstă de 44 de ani, Hamza Hamzaoglu a jucat patru sezoane la Galatasaray. El a antrenat formaţiile Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor şi Akhisar, iar din 2013 este secundul lui Terim la naţionala Turciei.

Cesare Prandelli a fost demis, joi, a doua zi după înfrângerea din meciul cu Anderlecht, din Liga Campionilor. El a preluat conducerea tehnică a formaţiei Galatasaray în această vară. După zece etape, echipa ocupă locul trei în campionat, cu 19 puncte, la un punct de rivalele Beşiktaş şi Fenerbahce, care conduc în clasament.

În Liga Campionilor, Galatasaray a înregistrat o remiză şi patru înfrângeri şi se află pe ultimul loc în grupa D.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici