Handbal: Dinamo - CSM Bucureşti, meci decisiv pentru clasamentul de la sfârşitul sezonului regulat

Dinamo şi CSM Bucureşti se întâlnesc vineri, de la ora 17:30, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Partida este extrem de importantă pentru ambele combatante în economia clasamentului la sfârşitul sezonului regulat.

473 afișări
Imaginea articolului Handbal: Dinamo - CSM Bucureşti, meci decisiv pentru clasamentul de la sfârşitul sezonului regulat

Handbal: Dinamo - CSM Bucureşti, meci decisiv pentru clasamentul de la sfârşitul sezonului regulat

După două sezoane în care a fost în faţă, Dinamo se vede acum în urmărirea echipei CSM Bucureşti. Gazdele sunt obligate să câştige pentru a nu pierde contactul cu Top 3. În acest moment, ”câinii roşii” sunt la 5 puncte de CSM Bucureşti. Dacă nu se va impune, atunci trupa lui Constantin Ştefan riscă să termine sezonul regulat pe locurile 5-6, iar în aceste condiţii va avea un play-off foarte dur.

De partea cealaltă, CSM Bucureşti are nevoie de cele 3 puncte pentru a ţine ritmul cu primele două echipe, Steaua şi Potaissa Turda, care vor evolua pe teren propriu. Este adevărat, turdenii au la rândul loc un meci de foc în această rundă, cu HCDS Constanţa. Echipa lui Vlad Caba vine după 9 jocuri în Liga Naţională fără înfrângere, dar încă mai are de tras pentru a ajunge în zona locului 1 după un debut de sezon dezamăgitor.

TITLURILE ZILEI

Dinamo şi CSM Bucureşti s-au întâlnit în ultimele două finale ale Ligii Naţionale, iar trupa din Ştefan cel Mare s-a impus de fiecare dată
După mai multe înfrângeri în faţa rivalilor din Ştefan cel Mare, CSM Bucureşti s-a impus în tur cu un scor zdrobitor, scor 33-20
Ambele tabere iau în calcul doar varianta celor trei puncte. ”Ne aşteaptă un meci greu pentru că avem şi jucători cu probleme medicale în lot. Dar mingea este rotundă şi sperăm să ne atingem obiectivul după acest joc chiar şi în aceste condiţii”, ne-a declarat Ovidiu Semen, directorul sportiv al echipei.

”Ne propunem să câştigăm, să contiunăm seria meciurilor bune. De la partida din tur cu HC Odorhei (n,r. 11 noiembrie 2017), exceptând Cupa României, nu am pierdut în Liga Naţională. Nu suntem favoriţi, şansele sunt egale la victorie”, a susţinut Bogdan Vasiliu, şeful secţiei de handbal la CSM Bucureşti.

Dinamo nu va conta pe Komogorov şi Mironescu, având alţi 2-3 handbalişti cu probleme medicale, dar care probabil vor fi în echipă. CSM Bucureşti nu îl va avea pe Santos, dar este posibil să conteze din nou pe spaniolul Garcia Robledo. Partida va fi condusă de arbitrii internaţionali Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu.

Înaintea acestei runde, situaţia la vârf se prezintă astfel: 1. Steaua - 43p, 2. Potaissa - 42p, 3. CSM Bucureşti - 40p, 4. Poli Timişoara - 38p, 5. Constanţa - 37p, 6. Dinamo - 35p. Într-un meci restanţă din etapa a 19-a, Potaissa s-a impus joi seara la Vaslui cu 35-26.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici