Handbal: Naţionala de tineret a României s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial

Naţionala de handbal tineret (sub 20 de ani) a României a învins, marţi, scor 21-20, reprezentativa Croaţiei, şi s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial care se desfăşoară în Rusia.

1310 afișări
Imaginea articolului Handbal: Naţionala de tineret a României s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial

Handbal: Naţionala de tineret a României s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial

La doi ani distanţă după ce a cucerit titlul mondial la categoria sub 18 ani, România este din nou între cele mai bune patru reprezentative din lume. Pentru naţionala antrenată de Ion Crăciun şi Cristian Preda este al doilea meci consecutiv câştigat la un singur gol diferenţă, după cel cu Japonia, disputat luni, scor 32-31.

Cea mai bună marcatoare a României a fost Alina Ilie, cu opt reuşite, urmată de Alexandra Dindiligan, cu cinci goluri.

În semifinale, România va înfrunta, joi, câştigătoarea partidei Danemarca - Suedia. Cealaltă semifinală a fost deja stabilită, Rusia - Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici