Handbalist cunoscut din România, depistat cu 700 grame Canabis! Este acuzat de trafic de droguri

  • Pierre Yves Ragot are 34 de ani
  • El a jucat la Dinamo, HC Minaur Baia Mare şi CSM Făgăraş
  • Ragot şi-a început cariera în 2003 la Nancy şi a ajuns în România în 2014
1485 afișări
Imaginea articolului Handbalist cunoscut din România, depistat cu 700 grame Canabis! Este acuzat de trafic de droguri

NEWS ALERT: Handbalist cunoscut din România, depistat cu 700 grame Canabis! Este acuzat de trafic de droguri

Handbalistul francez Pierre Yves Ragot, în vârstă de 34 de ani, a fost reţinut de DIICOT Braşov. El a fost depistat cu 700 grame de Canabis asupra sa. Drogurile au fost găsite în timpul unei percheziţii la domiciliu.
 
Ragot a jucat handbal la Dinamo, Minaur Baia Mare şi CSM Făgăraş.
 
Suspect de trafic de droguri, acesta ar fi primit mai multe colete în care se aflau inclusiv materiale necesare susţinerii unor plantaţii de canabis.

COMUNICAT DIICOT Braşov

"La data de 04.06.2020, procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Brasov  impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul  Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Brasov au efectuat o perchezitie domiciliara pe raza municipiului Fagaras, judetul Brasov, intr-o cauza vizand savarsirea de catre un suspect, cetatean francez, a infractiunii de trafic de droguri de risc.
 
In cauza exista suspiciunea rezonabila ca, in perioada februarie – iunie 2020, suspectul, in varsta de 34 de ani, a cultivat plante de cannabis, in vederea comercializarii.
 
La data de 04.02.2020, suspectul  a comandat de pe un  site de profil, trei colete cu materiale necesare sustinerii plantatiilor indoor de cannabis, toate in greutate totala de 35 kg, achitand pentru acestea suma de 2500 lei.
 
De asemenea,la data de 12.05.2020 suspectul  a comandat un colet cu materiale necesare sustinerii plantatiilor indoor de cannabis, achitand pentru acesta suma de 1257 lei.
 
In urma perchezitiei domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalatie folosita la intretinerea culturii, doua telefoane mobile, precum si un grinder si un cantar electronic.
 
Suspectul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Brasov, in vederea audierii.
 
Activitatile au fost desfasurate cu sprijinul politistilor din cadrul Politiei Municipiului Fagaras.
 
Facem precizarea ca pe intreg parcursul procesului penal, suspectii si inculpatii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie", se arata in comunicatul de presa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici