Handbalistele băimărence de la Minaur au zdrobit Storhamar în EHF EL

  • Minaur Baia Mare a învins fără drept de apel echipa norvegiană Storhamar, într-un meci din grupa C a EHF European League, ce trebuia să se joace în Norvegia.
103 afișări
Imaginea articolului Handbalistele băimărence de la Minaur au zdrobit Storhamar în EHF EL

Handbalistele băimărence de la Minaur au zdrobit Storhamar în EHF EL

Storhamar - Minaur 40-27 (19-11) s-a jucat miercuri la Baia Mare, chiar dacă echipa norvegiană a contat ca gazdă, deoarece meciul nu s-a putut desfăşura în Norvegia din cauza condiţiilor impuse de nordici, în contextul pandemiei de Covid-19.

Băimărencele au jucat fără cusur, desprinzându-se devreme, în special datorită unei serii întregi de intervenţii, dar şi cu o excelentă eficienţă pe faza de atac. Norvegiencele au jucat debusolat, făcând
multe greşeli, atât în defensivă, cât şi în atac.

Băimărencele au intrat la vestiare cu un avantaj confortabil de 8 goluri (19-11), avantaj majorat apoi în repriza secundă şi ţinut constant peste 10 goluri.

Pe final, singura miză a fost atingerea bornei de 40 de goluri, reuşită în ultimul minut de Anca Plocoşer. S-a încheiat 40-27, golghetera băimărencelor fiind sârboaica Kovacevic, cu 7 goluri, în condiţiile în care a jucat ceva mai mult de o repriză. De altfel, cu două excepţii, la Minaur au marcat toate jucătoarele. O evoluţie remarcabilă a avut şi portarul Filippa Idéhn, care a contabilizat 16 intervenţii, cu un procentaj de 43%.

Următoarele meciuri din EHF European League vor fi cele în compania echipei germane Thuringer, în 20 şi 21 februarie, ambele meciuri jucându-se tot la Baia Mare.

Minaur a urcat pe primul loc cu 6 puncte, din 4 meciuri, şi mai are nevoie de să câştige cel puţin unul din cele două meciuri din dubla cu Thuringer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
minaur,
handbal,
ehf

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici