Handbalistele de la U Jolidon au intrat în grevă japoneză

Jucătoarele echipei de handbal feminin U Jolidon Cluj au anunţat, marţi, conducerea clubului că au intrat în grevă japoneză din cauza restanţelor salariale din ultimele două luni.

38 afișări
Imaginea articolului Handbalistele de la U Jolidon au intrat în grevă japoneză

Handbalistele de la U Jolidon au intrat în grevă japoneză (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

După antrenamentul de marţi dimineaţă, handbalistele l-au informat pe antrenorul principal şi pe directorul sportiv că au intrat în grevă japoneză, ceea ce înseamnă că se vor prezenta la sală, dar nu vor face antrenamente.

"Nu ştiam de intenţia fetelor, mai ales că astăzi (n.r. - marţi) este Ziua Naţională şi este liber, dar recunoaştem că există o mică întârziere la salarii. Noi am promis fetelor că la întoarcerea din cantonamentul de la Vatra Dornei, adică la finalul săptămânii trecute, îşi vor primi banii. Din păcate a fost o încurcătură, ne-am bazat pe fondurile care vin de la primărie şi care au întârziat. E o perioadă dificilă, dar o grevă nu va rezolva problemele, deoarece există restanţe la salarii peste tot. Mâine (n.r. - miercuri) ne vom întâlni cu întreaga echipă şi vom încerca să rezolvăm problemele pe cale amiabilă", a declarat Olga Stanciu, reprezentatul finanţatorului U Jolidon.

U Jolidon Cluj s-a întors din cantamentul de la Vatra Dornei şi se pregăteşte pentru meciul restant, ultimul din 2009, cu campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, care va avea loc în 28 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici