Handbaliştii de la CSM Bucureşti au ratat la limită calificarea în sferturile European Cup

CSM Bucureşti nu a reuşit să se califice duminică în sferturile de finală ale EHF Europe, AEK Atena izbutind să îşi asigure accederea în faza următoare datorită unui singur gol marcat în plus.

341 afișări
Imaginea articolului Handbaliştii de la CSM Bucureşti au ratat la limită calificarea în sferturile European Cup

Sursa foto: Facebook / CSM Bucuresti

Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti a pierdut duminică manşa a doua a optimilor de finală ale EHF European Cup, în deplasare la AEK Atena, cu 29-23 (14-9). În meciul tur bucureştenii câştigaseră cu 28-23. Cu scorul general de 52-51, formaţia greacă s-a calificat în sferturile de finală.

AEK Atena a condus partida de la un capăt la altul, însă bucureştenii au reuşit să se ţină la trei, maximum patru goluri distanţă. Cu două minute înainte de final, grecii s-au desprins la 28-22, scor la care erau calificaţi. Nantes Campos a marcat pentru CSM când mai era un minut de joc şi a egalat scorul la general 28-23 (51-51), ceea ce ar fi dus la prelungiri.

AEK a reuşit însă să înscrie cu 15 secunde înainte de fluierul de sfârşit al meciului, aducând calificarea pentru greci.

În aceeaşi competiţie, CS Minaur Baia Mare s-a calificat sâmbătă în sferturi, în dauna ucrainienilor de la Donbas Mariupol, învingând în ambele manşe, cu scorurile de 24-23 şi 34-26.

Ambele meciuri s-au jucat la Baia Mare, vineri şi sâmbătă, din cauza instabilităţii geopolitice din zona Donbas. Rezultatul băimărenilor a fost obţinut în condiţiile în care aceştia au jucat fără 10 componenţi de bază, o parte din cei prezenţi pe foaia de joc fiind şi ei accidentaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici