Hănescu a făcut schimb de mingi cu 170 de copii în cadrul campaniei "Orice campion are un început"

Tenismenul Victor Hănescu a participat în această săptămână, la Cluj-Napoca, la cea de-a patra etapă a campaniei pe care a demarat-o "Orice campion are un început", unde a făcut schimb de mingi cu aproximativ 170 de copii, iar celor mai talentaţi le-a oferit echipament sportiv.

54 afișări
Imaginea articolului Hănescu a făcut schimb de mingi cu 170 de copii în cadrul campaniei "Orice campion are un început"

Victor Hănescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, copiii au primit din partea tenismenului mingi, rachete de tenis, tricouri, şepci şi alte articole sportive.

După ce a oferit cadouri copiilor, Hănescu a participat şi la o sesiune de autografe şi fotografii.

"Am petrecut o zi frumoasă la Cluj-Napoca în mijlocul a aproximativ 170 de copii pasionaţi de tenis. Obiectivul meu a fost îndeplinit. Am văzut foarte mulţi copii fericiţi să afle din secretele tenisului. Micuţii au primit echipamente profesioniste de joc. Am văzut câţiva copii foarte talentaţi şi mi-am dat seama că nivelul de joc aici la Winners Tenis Club este unul foarte ridicat. Sunt încântat de condiţiile pe care le-am găsit la această bază sportivă şi cred că micuţii au posibilitatea să fie următorii urmaşi ai lui Ilie Năstase şi ai mei", a declarat Victor Hănescu.

Victor Hănescu susţine dezvoltarea tenisului pentru juniori, prin campania "Orice campion are un început", ce vizează sprijinirea a mii de elevi şi juniori din toată ţara. Această iniţiativă vine din dorinţa tenismenului român de a porni o mişcare la nivel naţional cu evenimente similare şi de a oferi un punct de plecare unor viitori campioni ai României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici