Hănescu şi Tecău vor juca meciul de dublu al întâlnirii de Cupa Davis cu Ucraina

Căpitanul nejucător al României, Andrei Pavel, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că Victor Hănescu va juca alături de Horia Tecău, în meciul de dublu cu perechea Serghei Bubka/Serghei Stahovski, din cadrul întâlnirii cu Ucraina din turul doi al Grupei I a Zonei Euro din Cupa Davis.

9 afișări
Imaginea articolului Hănescu şi Tecău vor juca meciul de dublu al întâlnirii de Cupa Davis cu Ucraina

Hănescu şi Tecău vor juca meciul de dublu al întâlnirii de Cupa Davis cu Ucraina (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Meciul este programat să înceapă la ora 12.00.

Iniţial, perechea română anunţată pentru meciul de dublu era Marius Copil/Horia Tecău.

Înainte de partida de dublu, scorul întâlnirii dintre România şi Ucraina este 1-1, ca urmare a rezultatelor de vineri, când Hănescu l-a învins, cu scorul de 7-6 (1), 7-5, 6-4, pe Ilia Marcenko, iar Adrian Ungur, debutant în Cupa Davis, a fost învins, scor 6-2, 6-7 (3), 7-5, 7-5, de Serghei Stahovski.

Victor Hănescu - Serghei Stahovski şi Adrian Ungur - Ilia Marcenko vor fi meciurile de duminică, începând cu ora 12.00.

Echipa care va câştiga partida de la Arenele BNR din cadrul Grupei I a Zonei Euro-africane va juca, în septembrie, în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială. Învinsa se va lupta pentru rămânerea în Grupa I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici