Haos în Brazilia: una din arenele construite pentru campionatul mondial este în stare jalnică

Arena Amazonia, una dintre construcţiile ridicate pentru campionatul mondial din Brazilia se află într-o stare care cu greu poate permite desfăşurarea unui meci de 90 de minute.

1050 afișări
Imaginea articolului Haos în Brazilia: una din arenele construite pentru campionatul mondial este în stare jalnică

Haos în Brazilia: una din arenele construite pentru campionatul mondial este în stare jalnică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Stadionul a fost construit în oraşul Manaus, la 11 km de locul în care Rio Negro se varsă în Amazon.

Ciudat este faptul că Manaus nu are nicio echipă suficient de importantă încât să folosească arena după turneul final, astfel încât există griji că ea va fi lăsată în paragină.

Problemele cele mai importante sunt cele de la nivelul gazonului, acolo unde muncitorii au folosit substanţe chimice pentru a grăbi creşterea firelor de iarbă.

Efectul a fost însă dezastruos.

Citeşte mai multe despre Arena Amazonia pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici