Harlem Gnohere, cel mai bun marcator al Ligii 1 în anul 2017. Constantin Budescu, cele mai multe pase decisive

Atacantul francez al echipei FCSB, Harlem Gnohere, este cel mai bun marcator din acest an calendaristic în Liga 1, în timp ce Constantin Budescu este lider la capitolul pase decisive în 2017, informează site-ul lpf.ro.

206 afișări
Imaginea articolului Harlem Gnohere, cel mai bun marcator al Ligii 1 în anul 2017. Constantin Budescu, cele mai multe pase decisive

Harlem Gnohere, cel mai bun marcator al Ligii 1 în anul 2017. Constantin Budescu, cele mai multe pase decisive

Evoluţiile bune din această toamnă ale lui Harlem Gnohere l-au urcat pe jucătorul echipei FCSB în fruntea clasamentului, cu 14 goluri – cinci în meciurile jucate în primăvara lui 2017, ediţia 2016-2017, nouă în ediţia curentă. El este urmat de vârful formaţiei FC Viitorul, George Ţucudean, decisiv în lupta pentru titlu din 2016-2017, precum şi în ultimele runde, când a contribuit din plin la revenirea grupării din Ovidiu pe locurile de play-off.

Iată care sunt cei mai buni marcatori şi pasatori din Liga 1 Betano în meciurile disputate în anul calendaristic 2017:

Golgheteri:
1. Harlem Gnohere - 14 goluri
2. George Ţucudean - 12 goluri
3. Paul Batin, Eric de Oliveira - 10 goluri
4. Alexandru Băluţă, Andrei Cristea, Cătălin Golofca, Gustavo Vagenin, Sergiu Hanca, Adam Nemec - 9 goluri

Pase decisive:
1. Constantin Budescu - 13 pase decisive
2. Ciprian Deac - 9 pase decisive
3. Eric de Oliveira, Mihai Roman I - 7 pase decisive
4. Denis Alibec, Alexandru Băluţă, Cristian Ganea - 6 pase decisive

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici