Harlem Gnohere, FCSB: Când aflăm ce declară Gigi Becali murim toţi de râs

Harlem Gnohere, fotbalistul echipei FCSB, a vorbit într-un amplu interviu acordat publicaţiei Footballski despre viaţa sa la FCSB, iar printre subiectele atinse a fost şi cel al relaţiei cu patronul Gigi Becali.

1751 afișări
Imaginea articolului Harlem Gnohere, FCSB: Când aflăm ce declară Gigi Becali murim toţi de râs

Harlem Gnohere, FCSB: Când aflăm ce declară Gigi Becali murim toţi de râs

Gnohere spune că "show-ul" făcut de Gigi Becali în presă nu-i afectează pe jucătorii vicecampioanei şi că relaţia cu patronul echipei e una foarte bună. Vârful francez s-a arătat impresionat de faptul că Gigi Becali a plătit pentru organizarea nunţii mijlocaşului Ovidiu Popescu.

"Când am ajuns (n.r. la FCSB), am făcut 2-2 cu Voluntari şi m-a criticat mult şi a zis chiar că vrea să le ceară banii înapoi celor de la Dinamo.

După câteva luni zicea că sunt cel mai bun atacant din România. Cunoaştem personajul foarte bine şi când aflăm ce declară murim toţi de râs (n.r. jucătorii). Este mai mult pentru spectacol. Când vorbeşte cu tine faţă în faţă este un tip foarte OK. Face show când vorbeşte cu presa, atât.

Repet, nu ascult prea mult ce se vorbeşte în media din România, dar Becali chiar e un băiat bun. De exemplu, când Ovidiu Popescu s-a căsătorit, a plătit pentru nunta lui. Nu e un nebun, aşa cum vrea să arate. Sunt aici de prea puţin timp pentru a-mi da seama cum e ca şi conducător, dar din ceea ce am văzut, face lucrurile cum trebuie", a declarat Gnohere pentru Footballski.fr.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici