Harlem Gnohere, FCSB, nominalizat la premiul pentru jucătorul etapei în Europa League

Autor al unei duble de senzaţie contra lui Hapoel Beer Sheva, Harlem Gnohere a călcat pe urmele lui Constantin Budescu şi a fost nominalizat la premiul pentru jucătorul etapei în Europa League.

1591 afișări
Imaginea articolului Harlem Gnohere, FCSB, nominalizat la premiul pentru jucătorul etapei în Europa League

Harlem Gnohere, FCSB, nominalizat la premiul pentru jucătorul etapei în Europa League

"Bizonul" a marcat primul gol la doar 17 secunde după ce Dică l-a trimis pe teren în locul lui Tănase, iar a doua reuşită a venit la o distanţă de doar cinci minute. Decisiv pentru FCSB, Gnohere nu a fost uitat de site-ul UEFA, care l-a pus pe lista fotbaliştilor care se luptă pentru titlul de cel mai bun jucător al etapei.

Ceilalţi nominalizaţi sunt Giannis Anestis, portarul lui AEK Atena, Emiliano Rigoni, autor al unui hat-trick pentru Zenit în meciul cu Rosenborg, Willian Jose, care a marcat patru goluri în Vardar - Real Sociedad 0-6, Lucas Ocampos (Marseille), Petr Cech (Arsenal), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) şi Andreas Ulmer (Salzburg).

TITLURILE ZILEI

Cu mai puţin de şase ore înainte de închiderea voturilor, Gnohere conduce detaşat, cu 57% dintre preferinţele fanilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici