Harry Maguire a vorbit pentru prima dată despre scandalul în care a fost implicat în Grecia: ”M-am temut pentru viaţa mea”

  • Căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, a povestit pentru BBC ce s-a întâmplat în Grecia.
  • El a fost arestat după un scandal într-un bar şi condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare.
  • Harry Maguire susţine că a fost atacat de poliţişti şi că s-a temut că va fi răpit.
572 afișări
Imaginea articolului Harry Maguire a vorbit pentru prima dată despre scandalul în care a fost implicat în Grecia: ”M-am temut pentru viaţa mea”

Profimedia

Harry Maguire a acordat primul interviu după incidentul din urmă cu o săptămână, din Grecia. Fundaşul englez, pe care Manchester United a plătit 90 de milioane de euro în urmă cu un an, a fost arestat în timp ce se afla în vacanţă în Mykonos.

Maguire spune că sora lui a fost drogată într-un club şi, în loc să fie duşi la spital, au ajuns la secţia de poliţie. Acolo Maguire spune că a fost atacat de ofiţeri de poliţie îmbrăcaţi în civil.

Maguire a petrecut 2 nopţi în închisoare. Judecătorul grec l-a condamnat la 21 de luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare. Avocaţii săi au făcut apel la decizie.
 
A fost oribil. Nu este ceva ce aş vrea să mai trăiesc vreodată. Nu doresc nimănui. A fost prima dată când am fost într-o închisoare.  Doi bărbaţi au abordat-o pe sora mea mai mică. Au întrebat-o de unde este. Ea a răspuns. Apoi logodnica mea a văzut cum ochii surorii mele s-au dat peste cap. Primul meu gând a fost că suntem răpiţi. Ne-am pus în genunchi, am ridicat mâinile. Şi apoi au început să ne lovească. M-au lovit peste picioare, mă temeam că îmi vor încheia cariera de fotbalist. Eram panicat, îmi era frică, mă temeam pentru viaţa mea,” a povestit căpitanul lui United. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici