HCM Constanţa şi-a asigurat câştigarea celui de-al cincilea titlu de campioană a României

Echipa de handbal masculin HCM Constanţa şi-a asigurat, duminică, cel de-al cincilea titlu de campioană a României, după victoria de pe teren propriu cu Rom Cri Braşov, scor 37-22 (20-12).

17 afișări
Imaginea articolului HCM Constanţa şi-a asigurat câştigarea celui de-al cincilea titlu de campioană a României

Căpitanul echipei HCM Constanţa, Laurenţiu Toma (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

HCM Constanţa are un avans de patru puncte faţă de a doua clasată, UCM Reşiţa, cu două etape înainte de finalul campionatului, şi nu mai poate pierde titlul, deoarece în eventualitatea în care cele două echipe ar fi la egalitate de puncte, constănţenii au avantajul că au câştigat ambele confruntări directe cu reşiţenii.

"Ne bucurăm ca suntem constanţi, că am obţinut un nou titlu şi acum vrem să repetăm sezonul 2005-2006, când am reuşit eventul. În următorul sezon al Ligii Campionilor vrem să furnizăm surpriza şi să ajungem între cele mai bune opt echipe", a declarat căpitanul Laurenţiu Toma.

Nurhan Ali: Adevărata sărbătoare va fi la 6 mai

Directorul executiv Nurhan Ali a spus că pentru HCM Constanţa titlul a fost obţinut într-un an greu, în care a avut de jucat multe meciuri şi în Liga Campionilor. "De obicei formaţiile care participă în LC au un sezon mai slab în campionat, însă noi am dovedit că se poate pe ambele fronturi. Adevărata sărbătoare va fi la 6 mai, la Constanţa, când vom primi medaliile de campioni din partea FRH după jocul din ultima etapă, cu Dinamo", a afirmat Nurhan Ali.

În partida cu Rom Cri Braşov, cel mai bun marcator al HCM a fost Sadoveac cu 8 goluri, iar de la oaspeţi s-a remarcat Sandru, cu 5 reuşite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici